Четвъртък,

Мобилизация! Евродепутатите от БСП с подкрепа за Радев и Йотова

От: СТАНДАРТ -
412
Мобилизация! Евродепутатите от БСП с подкрепа за Радев и Йотова
A
A
A

Пълна подкрепа за Румен Радев и Илияна Йотова, които в неделя се изправят на балотаж в президентските избори, декларираха евродепутатите от БСП Сергей Станишев, Петър Витанов, Иво Христов, Елена Йончева и Цветелина Пенкова.

Социалистите призоваха не само своите симпатизанти, но и всички демократично мислещи българи за мобилизация и участие във вота.

„Ние, българските депутати от Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент, призоваваме всички съпартийци и симпатизанти на левицата, всички български демократи, да подкрепим на втория тур на президентските избори нашите кандидати: Румен Радев и Илияна Йотова.

В този труден момент на обществени промени, на икономически изпитания и преструктуриране на политическото пространство, България има нужда от президент с доказани принципи и чувство за дълг. От обединител с кауза.В неделя, 21 ноември, нека докажем, че с ярко лидерство и ясни ценности можем да побеждаваме!“, се казва в декларацията на българските социалисти в Брюксел.


Всички новини от категория Избори 2 в 1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com