Лозан Панов с нова визия. Как смени очилата си? (СНИМКИ)

Това нещо кацнало на носа му..., възмути се оптичка и му направи нови очила

Лозан Панов с нова визия. Как смени очилата си? (СНИМКИ) | StandartNews.com

Очилата на Лозан Панов развълнуваха мрежата повече от самото кандидатиране на съдията за президент.

"Скъпи приятели, роднини, колеги и любими мои клиенти! Ако някой от вас, познава господин Лозан Панов - моля ви! Умолявам ви, на колене ви моля - да свържете господина с мен или с коректен колега-оптик. Това нещо, нещастно кацнало на носа му, с безумно късите дръжки и трогателни размери, вероятно с древни прогресивни стъкла - е всичко друго, но не и очила, подходящи за господина, за мъжа, за съдията, за кандидат-президента!", написа във Facebook на Мина Стоянова - Димитрова, оптик и собственик на оптика.

Може да бъде изображение с 4 души, изправени хора, мебели, очила и на закрито

Темата за очилата на Панов предизвика и професионалния интерес на оптиците. "Цялата оптична общност сме в готовност да съдействаме! Уверявам ви!!!", добав Димитрова в публикацията си от 7 октомври.

Ден по-късно на 8-ми октомври Панов посети оптиката, а лично Мина Стоянова - Димитрова направи преглед и консултацията за нови очила на политика. Посредник на операцията по думите на Мина Стоянова е ПР-ът Ивет Добромирова, която бързо е реагирала на ситуацията.

Може да бъде изображение с 2 души, слънчеви очила и на закрито

Многобройни снимки илюстрират целия процес по купуването на новите очила на Панов. От публикацията става ясно, че въпреки настояването на оптичката да подари очилата на Панов, съдията си ги е закупил.

„Адмирации! Перфектна работа!”, „Страхотни сте! Свалили сте му десет години с тези прекрасни очила!”, са само част от коментарите за съдействието и добрата работа на Мина Стоянова – Димитрова.

Може да бъде изображение с 2 души

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай