Лозан Панов с нов удар по Радев: Обязди протеста

Радев е фалшив герой, каза кандидатът за президент

Лозан Панов с нов удар по Радев: Обязди протеста | StandartNews.com

Не вярвам в катарзиса на Румен Радев. Три години и половина не чух от него, че в България има мафия. Той е фалшив герой, защото вдигна юмрук тогава, когато на неговата врата почука прокуратурата. Това каза в интервю за бТВ кандидатът за президент Лозан Панов, издигнат от „Правосъдие за всеки” и подкрепен от Демократична България. Това, което Радев прави от тогава са действия от личен интерес. Той буквално обязди протестите, обяви Панов.

Една президентска институция трябва да има своя характер, а не да бъде брошка на ревера. Аз не вярвам на новите месии, видях как се подменяше дневният ред на обществото, как се сменят едни личности с други. Когато си водил битка и си постигнал толкова много, логично е да продължиш своята битка на друго ниво, обясни Панов защо се кандидатира за президент.

Контролните органи не вършат своята работа – те работиха за една друга държава, по друг начин, затова нямаше резултат. Прокуратурата е част от тези контролни механизми, допълни шефът на ВКС, който е в отпуск заради кампанията. Мандатът му изтича и ВСС вече откри процедурата за избор на нов председател на съда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай