Вторник,

Хората на Хаджигенов избраха. Подкрепят Радев

От: СТАНДАРТ -
341
Хората на Хаджигенов избраха. Подкрепят Радев
A
A
A

Колебанието в хората на адв. Николай Хаджигенов кого да подкрепят за президент – Румен Радев или Лозан Панов, приключи. "Ние идваме" подкрепя Румен Радев за втори мандат, съобщи пресцентърът на движението.

Подкрепата идва след проведено допитване до симпатизанти и членове на "Ние идваме", в което се отчита следният резултат: 81 на сто заявяват подкрепа за Румен Радев, 19 на сто - за Лозан Панов и нито един глас - за някой от другите кандидати.

Управителният съвет на движението взе решение в настоящата президентска надпревара да подкрепи кандидатурата на президента Румен Радев, се посочва в съобщението.

"Намираме кандидатурата на г-н Лозан Панов за достойна в битката за правосъдната реформа и я считаме необходима да се използва за реализацията на промяната. За да искаме демокрация, трябваше да започнем от себе си. Затова се допитахме до членовете на сдружението и декларираме резултата. "Ние идваме" не е вождистка организация", е заявил Николай Хаджигенов, съпредседател на коалиция "Изправи се, БГ! Ние идваме!", цитиран от пресцентъра на "Ние идваме".


Всички новини от категория Избори 2 в 1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com