Четвъртък,

Александър Грозданов: Дистанционното обучение е с ниска ефективност

От: Редакция -
164
Александър Грозданов: Дистанционното обучение е с ниска ефективност
A
A
A

Всички деца, не само от началните класове, трябва да се върнат в училище. Дистанционното обучение е с ниска ефективност. Проблемът при него е и какво се случва с децата, особено в тийнейджърска възраст, как те възприемат нещата и какво отражение дава такъв тип обучение върху тях.

Tова каза Александър Грозданов, кандидат за народен представител от листата на "БСП за България" в 24 МИР – София. Той е експерт към Комисията по образование, култура, наука и културно многообразие на СОС. Грозданов е на мнение, че обучението в домашни условия не е добро, но е най-малкото зло в ситуация на пандемия.

Той счита, че притесненията около тестването на децата отшумяват. А малките ученици с удоволствие и радост се връщат в училище.

"Децата имат нужда от своята среда, от това да се развиват. Онлайн обучението им отне възможността да се съревновават, да се себедоказват. Може би ни очаква едно поколение, което ще бъде граждански и професионално пасивно. Обществото трябва да се страхува от генерация на консуматори, но не и създатели", заяви кандидатът за народен представител.

По думите на социалиста трябва да се сформира правителство, защото страната има нужда от стабилност, последователност и честност.

"Няма основание да се притесняваме за честността на вота. Предишните бяха организирани честно и професионално. И сега ще е така", категоричен е Александър Грозданов.


Всички новини от категория Избори 2 в 1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички