Валери Симеонов: Показахме честност в политиката

Верен на слогана на коалицията „Вместо думи – действия”, той посочи свършеното от него като вицепремиер и народен представител

Валери Симеонов: Показахме честност в политиката | StandartNews.com

„Показахме, че има и друг модел на поведение – този на честност в политиката, на честност в посланията по време на предизборната кампания. Ние казваме какво сме свършили, вместо да обещаваме. Защото честното отношение към българския избирател е това кандидатите да бъдат представяни с биографията си – според това какво са свършили, а не защото са добре изглеждащи, чудесно говорещи и много обещаващи”. Това заяви водачът на листата на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” – Валери Симеонов в Сутрешния блок на БНТ.

Верен на слогана на коалицията „Вместо думи – действия”, той посочи свършеното от него като вицепремиер и народен представител, както и от останалите депутати на НФСБ за по-малко от две години. Сред тях е изграждането на ограда по границата с Турция – от изключително значение за сигурността като външна граница за Европейския съюз, която спря мигрантския поток.

„Доказахме, че държавата е по-силна от мутрите и групировките”. Това подчерта Валери Симеонов, припомняйки за акциите по курортите, довели до това в тях да има повече ред и спокойствие, както и до това в бюджета на държавата да влязат няколкостотин милиона лева повече.

„С реални действия защитихме дребния бизнес – малките собственици на бензиностанции и търговци на горива, собствениците на казани за ракия, хората по програма „Плод и мляко”, дребните земеделски производители”, посочи Валери Симеонов.

Той припомни и това, че за първи път от 30 години насам към българите в чужбина бе изграден мост – като вицепремиер и народен представител Валери Симеонов, заедно с НФСБ, показа на нашите общности, че те не са сами, застана зад тях в спазването на правата им, инициира изграждането на училища в Украйна и Унгария, както и изучаването на български език.

Всичко това показва, че Валери Симеонов и останалите кандидати от листата на родолюбивата коалиция са хора на действието – не на приказките.

„Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с № 1 в бюлетината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай