Симеонов: Ние казваме какво сме направили

Другите говорят какво ще направят, каза лидерът на НФСБ

Симеонов: Ние казваме какво сме направили | StandartNews.com
Валери Симеонов: Ние казваме какво сме направили, другите говорят какво ще направят

„Ние даваме конкретни примери за това по какъв начин сме допринесли за развитието на България. А всички останали говорят за това какво ще направят. За това сме различната коалиция. Време е хората да видят кой какво е свършил и да си направят извода“. Това заяви водачът на листата на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)“ Валери Симеонов на среща със симпатизанти в Сандански днес.

Кампанията на родолюбивата коалиция продължава с активни срещи с хората по места. „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)“ се явяват на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с № 1 в бюлетината.

Валери Симеонов беше категоричен, че в Европейския парламент трябва да влязат хора, които ще вършат работа. Защото, това, което видяхме с пакета „Мобилност“ ще се повтори, ако в Европейския парламент отидат същите хора, категоричен беше Валери Симеонов.

„В Европейския парламент трябва да бъдат изпратени дейни и последователни хора, които да следят проблемите още в зародиш. Защото пакетът „Мобилност” е от 4 години. Къде бяха нашите депутати през това време?”, реагира Валери Симеонов. Той подчерта, че при подобни ситуации трябва да се търсят съмишленици и обединение на интересите на България с други страни в Европейския съюз в лицето на Унгария, Словакия, Полша, Литва, Латвия, Естония и др., защото 17-те български евродепутати са една много малка част от големия ЕП.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай