Марешки: Бъдещето е в Европа на отечествата

Никой няма да нарежда на България как да се развива, заяви лидерът на ВОЛЯ пред симпатизанти

Марешки: Бъдещето е в Европа на отечествата | StandartNews.com

„Не може да има силен Европейски съюз, без силни нации в него. Това е една от каузите, които ще защитаваме в ЕП.”, заяви на среща със симпатизанти Веселин Марешки -водач на листата под номер 23 „ВОЛЯ-Българските Родолюбци”. По думите му, бъдещето принадлежи на Европа на отечествата. „Това означава, че в рамките на общността България ще запази своята независимост, достойнство, култура и идентичност. Няма никой да й нарежда как да се развива. Няма да има размиване на нациите, нито претопяване с мигранти, както се опитаха да направят старите лидери на ЕП. Няма да позволим и да ни натрапят джендър идеологията ”, заяви Марешки.
На въпрос кой ще бъде основният му приоритет в работата в ЕП, той отговори, че за ВОЛЯ винаги е на първо място благосъстоянието на българския народ. „Искам всеки мой сънародник да живее много по-добре. Не приемам Европа на две скорости, делене на богати и бедни. Ще се боря да не ни третират като държава от периферията. Ако евродепутатите на статуквото допуснаха всичко това, ние –родолюбците, ще го променим”, каза Веселин Марешки.
Политикът подчерта, че единствено кампанията на ВОЛЯ има международен отзвук и подкрепа от новите европейски лидери. „Докато другите си броят терасите или спорят кой по-малко е крал от народа в мандатите си, ние вече сме в авангарда на европейските промени. ВОЛЯ е бъдещето”, заяви Марешки.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай