Понеделник,

Каракачанов: ВМРО олицетворява българския патриотизъм

От: Стандарт -
235
Каракачанов: ВМРО олицетворява българския патриотизъм
A
A
A

ВМРО показа, че олицетворява българския патриотизъм. А Ангел Джамбазки е най-разпознаваемият евродепутат. Това коментира лидерът на партията, вицепремиерът Красимир Каракачанов. Той заяви, че още не е ясно дали партията изпраща в Брюксел един или двама евродепутати. Но изтъкна като плюс факта, че половината от избирателите на ВМРО са използвали преференция. Предстои да видим кой отива в европарламента, каза Каракачанов.

ВИЖ ОЩЕ: Нови престрелки при патриотите

Благодаря на всички, които не се повлияха от разпиляването на патриотичния вот и гласуваха за нас, каза водачът на листата Ангел Джамбазки. Той още веднъж представи листата на ВМРО и благодари на всеки от тях. Искахме да обединените патриоти да се явим заедно на изборите, но другите предпочетоха да си премерим резултатите. Е, те са ясни, каза още Джамбазки.

Всички евродепутати да се съберем веднага след обявяване на окончателните резултати и да си разпределим задачите, поставени ни от българския народ, предложи на колегите си от другите партии Джамбазки.

54% от избирателите, гласували за Обединените патриоти на парламентарните избори 2017 г., днес са избрали ВМРО, сочат данните на Алфа рисърч.


Всички новини от категория Евроизбори 2019.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com