Карадайъ: Носим отговорност за бъдещето децата ни

Екипът на Централния лъч продължава представянето на кандидатите за евродепутати и основните послания на ДПС в кампанията за европейските избори в област Разград

Карадайъ: Носим отговорност за бъдещето децата ни | StandartNews.com

В ДПС минало, настояще и бъдеще се събират в едно. Ние учим уроците от миналото, имаме ясни и конкретни действия в настоящето и носим отговорността за бъдещето на нашите деца, заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. С това послание се обърна водачът на листата на ДПС към жителите на Разград.

Екипът на Централния лъч продължава представянето на кандидатите за евродепутати и основните послания на ДПС в кампанията за европейските избори в област Разград. След срещи с жители на град Котел, селата Ябланово и Филаретово и град Омуртаг, кандидатите за евродепутати бяха посрещнати в село Трапище от членове и симпатизанти на ДПС в разградска област. Те се срещнаха и жители на село Манастирско и съседните села.

По думите на Карадайъ, слоганът на Движението за права и свободи е малко по-различен, но е съдържателен „Ние залагаме на младите“ – ние знаем силата и енергията на младите хора, младежкото е вкоренено в темелите на ДПС, подчерта той.

Сега като има нужда от сериозни действия и в Европейския съюз и в България ние казваме „Ние залагаме на младите“, но те не са само млади, те са образовани, знаещи и можещи, с опит в своята сфера, в която работят, заключи Карадайъ.

Той разкритикува действията на управляващите като заяви, че в Брюксел и Европа те защитават езиковото многообразие, но не и в България.

Председателят на ДПС и водач на листата за евроизборите честити свещения религиозен празник на мюсюлманите, като отбеляза, че тази година денят на изборите съвпада с празника Рамазан Байрам, който продължава месец, а денят след изборите ще бъде празника на победата.

Лидерът на ДПС бе придружен от зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, зам.-председателят на ПГ на ДПС Йордан Цонев, евродепутатът Искра Михайлова, народният представител Ихсан Хаккъ и кандидатите за членове на ЕП Атидже Алиева-Вели, Антоанета Асенова и Сюзан Сейфетинова.

След проведените редица срещи председателят на ДПС Мустафа Карадайъ даде ифтар по случай свещения месец Рамазан в град Разград.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ и кандидат евродепутатите бяха посрещнати тържествено в град Разград. Структурите на ДПС изненадаха Мустафа Карадайъ по случай рождения му ден.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай