Събота,

“С любов за всеки” — кампания на онлайн бакалия *Хлеб и сол*

От: Стандарт -
A
A
A

По случай 7-ми април, професионалния празник на здравния работник, екипът на онлайн бакалия *Хлеб и сол* започна своята едномесечна кампания “С любов за всеки”. Провокирани от желанието да изразим своята благодарност, решихме да се заемем с амбициозната и отговорна задача да покажем съпричастност на медиците от първа линия.

 

Предизвикателствата, с които всички ние се сблъскахме през последната година, несъмнено промениха начините, по които се свързваме. Топлата прегръдка провокира страх, а нежната усмивка изведнъж се скри зад маска. Осъзнахме, че пламъкът на вярата и борбеността, така характерни за българския народ, може скоро да угасне. През цялото време медиците са там, където всеки от нас се надява да не попадне — в пламтящите Ковид отделения. Тяхната смелост спасява животи.

Екипът на онлайн бакалия *Хлеб и сол*, която се роди по време на Ковид кризата, обедини дружно сили и даде живот на кампанията “С любов за всеки”. Вложихме любовта си в дарения, които изпратихме до повечето Ковид отделения на територията на София и Варна. Да, хранителните продукти от нашата пратка не се равняват на спокойствието и почивката, които съвременните ни герои заслужават. Но се надяваме, че здравните работници са почувствали уважението, съпричастността и благодарността ни.

Тази кампания не би могла да се осъществи без подкрепата на нашите партньори. Щастливи сме, че те са част от нашата кауза. С любов за всеки!

Онлайн бакалия *Хлеб и сол* е част от логистичния оператор bERS Logistics. Това гарантира поддържането на високо ниво на логистичната услуга съгласно всички изисквания на Българската агенция по безопасност на храните за обслужване на хранителни стоки под температурен режим. bERS Logistics притежава международен IFS Logistics сертификат, осигуряващ прозрачност на движението на потребителски продукти от момента на тяхното производство до доставката им на крайния потребител. Можете да откриете повече информация за онлайн бакалия *Хлеб и сол* на сайта ни https://hlebisol.bg.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички