Понеделник,

Вижте новото ВИДЕО на JEREMY?

От: Failed to load user -
740
Вижте новото ВИДЕО на JEREMY?
A
A
A

JEREMY? представиха ново видео, четвърто поред от предстоящия за реализиране дебютен албум. Песента се нарича "King Kong". Клипът е отново дело на екипа на Кламер Дизайн Студио, режисьор и концептуалист е Георги Манов, оператор - Крум Родригес. Визията е изградена от изцяло концертни кадри. Музикален продуцент е Янко Генов, а в работата по изграждането на песента, освен титулярните четирима членове на групата – Ерсин Мустафов, Ташо Колев, Росен Ватев и Емилиян Бонев, се включва и клавиристът Краси Тодоров.

Междувременно, JEREMY? вече десeт дни оглавяват класацията за вот на публиката в престижния международен конкурс за песен International Songwriting Competition 2016. Там те участват с парчето "Fake Fruits", което е включено във финала в категория ААА (Adult Album Alternative), заедно с още само 15 песни на автори от САЩ, Великобритания, Канада, Индия, Австралия, Италия и България. Победителят в състезанието се избира от авторитетно жури, в чийто състав имена като Том Уейтс, Моби, Lorde, Keane, Boyz II Man и много други.

Българската група може да бъде подкрепена в надпреварата за „Награда на публиката" чрез гласуване, позволено по регламент по веднъж на ден – до 15 април, на адрес: http://www.radioairplay.com/competition_votes/AAA%20(Adult%20Album%20Alternative).

В момента JEREMY? работят по завършването на албума си, които предстои да се появи в края на април.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com