Четвъртък,

ВИДЕО: Тома и приятели подгряват Коледния дух с ново парче

От: Failed to load user -
1768
ВИДЕО: Тома и приятели подгряват Коледния дух с ново парче
A
A
A

Новата песен на рокаджията Тома се казва "Сподели Коледа" и е посветена на топлите празници в края на годината. Както се изразява и самият Тома: "Проектът е изцяло акустичен, с две думи: сгряващ глас и нежни китари, в лицето на много близки за мен приятели музиканти – Бисер Иванов, Георги Янев, Темелко Темелков – Томи и разбира се, Иван Попов – Ванката. Записите се случиха буквално за два дни, като през цялото време в студиото цареше изключително позитивна и приятелска атмосфера, която ще видите и усетите в клипа на парчето!".

Видеото всъщност представлява мейкинг на случилото се във звукозаписното студио, като зад камерата е Петър Димитров – Братовчеда, а по монтажа, заедно с Тома, работи и небезизвестният Живодар Димитров – Дарко. Изкусният, лек саунд на парчето е дело на Димитър Йорданов, Христо Добрев и Илия Ранков.

След успеха на последния си сингъл – "Парашут", певецът решава да намали оборотите и да сподели с хората, магията на коледните празници, като призовава да бъдем добри и да споделяме щастието именно днес, с близки, приятели, роднини и дори със самотните хора на улицата, за които празник също има, както пише и в текста на песента, чийто автор е самият той.

Като подарък за феновете тази година музикантите решават да пуснат новото си коледно парче с безплатен даунлоуд от профила им в SoundCloud ( https://soundcloud.com/tomabulgaria ) , така че всички заедно да подгреем Коледния дух с ТОМА и "Сподели Коледа".


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com