Васко свири под звездите

Васко свири под звездите | StandartNews.com

Лятно турне под звездите на шест открити сцени - с това Васко Василев ще зарадва ценителите през август.

Верен на обещанието си да увеличава броя на градовете, в които прави концерти, този път цигуларят е избрал да започне от Сандански на 25-ти август. Следват Пловдив на 27-ми, Бургас - 28-ми, Варна - 29-ти, Велико Търново - 30-ти и Русе - 31-ви. Навсякъде началният час е 20, а виртуозът ще заложи отново на хитове от филмовата музика.

"Винаги съм искал да направя лятно турне и никога досега не съм успявал да намеря време и възможност за това", споделя Васко. "Когато обикаляхме страната през ноември, много хора не успяха да се доберат до билети, защото залите са малки и с ограничен капацитет. Благодарен съм на "Лидл", че отново решиха да застанат зад мен и да дадем шанс на повече меломани", заяви Васко.

От компанията пък потвърдиха, че кулинарната авантюра на Васко продължава и той е обещал да покаже какво е усвоил от престоя си в държави, известни с гурме страстите си. В момента кралският цигулар е в Япония, където обикаля мегаполисите с различни програми. Билетите за лятното национално турне Cinema сoncertos са в продажба в мрежата на ивентим и интернет на цени от 20, 30, 40 и 50 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай