Сентиментал Суингърс с пролетно музикално предложение "Swing the spring"

Сентиментал Суингърс с пролетно музикално предложение "Swing the spring"  | StandartNews.com

София. "Swing The Spring" е пролетното музикално предложение от повелителките на суинга Сентиментал Суингърс. Вера, Деси и Рони ще разцъфнат с пролетта на сцената на Sofia Live Club на 28 март, петък.

 


"Swing The Spring" е мотото на предстоящото пролетно шоу на Сентиментал Суингърс. На 28 март, от 22:30 часа те ще завладеят сърцата на всички, които мечтаят за новия сезон и нови суинг емоции. Мястото е Sofia Live Club, а заедно с трите дами на суинга на сцената ще бъдат музикантите от Михаил Йосифов Секстет.

 


За всички, които посетят събитието, ще има безплатен урок по танци. Професионалистите на дансинга ще подготвят всички ентусиасти за танци с Вера, Деси и Рони и ще им покажат тайните стъпки на суинга.

 


Концертът ще започне с енергичната селекция на диджейското дуо The Smugglers Collective. Двамата герои зад пулта няма да оставят публиката, докато и последният гост на вечерта не стане на крака за свежите танци под звуците на суинг и рокендрол.

 


Билетите за "Swing The Spring" вече са на предварителна продажба в мрежата на Eventim, на цена от 10 лв. В деня на концерта, входът ще е 12 лв.

 


Като продължение на запомнящата се вечер, Сентиментал Суингърс организират и специална танцувална среща с всички деца, които имат желание да танцуват. Така тези, за които не е било достатъчно преживяването на 28 март, могат да продължат емоцията и да я споделят с децата си, като ги доведат на открит урок по суинг. Той ще се случи в неделя, на 29 март, от 14:00 до 16:00 в залата на Lindyhop.bg. Чрез събитието за най-малките Вера, Деси и Рони ще направят и подарък за младежите от няколко столични домове за деца, лишени от родителска грижа. В края на миналата година те вече осъществиха една такава среща, която донесе истинска радост на децата и със сигурност направи един техен ден по-усмихнат и незабравим.


Ако искате да вкусите пролетта в пълното й великолепие от цветове и емоции – направете го с музика. Swing The Spring!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай