Рок и рафтинг край Симитли

Рок и рафтинг край Симитли | StandartNews.com

Благоевград. Тази година рок фестивалът край Симитли да феновете на родните музикални банди ще е на 18 и 19 юли.

Васко Кръпката, рокаджиите от Crush i fill са в петък вечер на сцената на „Рок на реката", Светльо Витков с Хиподил и Circle ще забавляват зрителите в събота на брега на река Струма. Рок-фестът се организира за трета поредна година от община Симитли и рафтинг център „Х-Клуб".

На поляните край водите се събират стотици ценители на хубавата музика, бързата вода и студената бира. „Рок на реката" е с вход свободен, безплатни са и парцелите на зелените площи за палатков лагер. За фестивалните дни домакините от „Х-Клуб" обявяват и преференциални цени за рафтинг спускания и каяк и всички атракциони на базата на „Х-Клуб" край симитлийското село Полето, на входа на Кресненското дефиле, сред които въжен парк, тролей, пейнтбол. Сигурно е, че рокът и спускането с лодки във водите на река Струма ще вдигнат адреналина на стотици привърженици на музиката и екстремния спорт.

Музиканти и певци пък ще поемат смело с лодки по течението на река Струма. „Целта ни е с подобни атрактивни прояви да привличаме повече туристи. за нас развитието на туризма е приоритет", казва кметът на община Симитли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай