Queen и Адам Ламбърт забиват в София

Queen и Адам Ламбърт забиват в София | StandartNews.com

"Bohemian Rhapsody", "Somebody To Love", "I Want to Break Free" и "The Show Must Go On" ще звучат на живо в София, защото легендарните "Queen" идват у нас. За първи път ще видим на живо Брайън Мей и Роджър Тейлър. Заедно с тях ще чуем и младата звезда Адам Ламбърт. Концертът на стадион „Георги Аспарухов" ще е част от фестивала АРЕНА МУЗИКА.

"Queen" има забележителен списък от награди, огромни продажби на албуми, грандиозни концерти, милиони фенове по света – всичко това поставя групата в Топ 10 за всички времена! Дори след трагичната загуба на уникалния талант Фреди Меркюри, "Queen" продължават да са една от най-великите групи в рок и поп историята. На 31 октомври Брайън Мей и Роджър Тейлър заедно с Адам Ламбърт отбелязват 40-годишнината от създаването на историческия сингъл "Bohemian Rhapsody".

За пръв път те се появяват заедно на една сцена през 2009 г., а по-късно имат съвместно участие на Европейските музикални награди на MTV. Ламбърт скоро се превръща в неразделна част от "Queen" и така се ражда формацията "Queen + Adam Lambert".

Концертът ще се проведе на 23 юни от 20:00 ч. на стадион "Георги Аспарухов". Билетите ще бъдат на цени от 70 до 140 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай