Пускат допълнителни билети за концерта на Хю Лори

Пускат допълнителни билети за концерта на Хю Лори | StandartNews.com

Чете български новини, но на английски език

Ограничен брой билети на партера и в оркестрина за концерта на Хю Лори се пускат в продажба днес, съобщават организаторите от Event Ease, със съдействието на Артишок. Това се налага поради големия интерес към събитието на 11 юли в зала 1 на НДК, когато актьорът ще стъпи за първи път на родна земя заедно със своя "The Copper Bottom band". Допълнителните билети ще се продават в системата на ticketportal.bg, както и в Билетен център в НДК, Билетна каса на зала "Арена Армеец", вериги Office1Superstore, Booktrading, Книжен център "Гринуич", магазини "На Тъмно", книжарница "Бард".

Броени дни преди събитието стана ясно, че "най-известният доктор в света" не е безразличен към мястото, където ще гостува и се интересува от местните новини. Ексцентричният актьор е поискал в гримьорната му да го чака "роден вестник" , но на английски език. Освен него, абсолютно в стила на Хю Лори е и изискването му да го чака и някое от следните световни заглавия – The New Yorker, Time, GQ, Vanity Fair или друго, като кое да бъде точното заглавие – зависи от деня от седмицата.

Световно известният Хю Лори пристига в София с екип от 20 души, сред които и две прекрасни гласовити дами. Чудната Gaby Moreno от Гватемала и американската soul певица Jean McClain ще блестят сред останалите членове на "The Copper Bottom Band". Концертът на 11 юли в зала 1 на НДК е с начален час 19.30, а вратите за публиката ще бъдат отворени в 19.00ч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай