Патрисия Каас покори Благоевград

Патрисия Каас покори Благоевград | StandartNews.com

Рози и бурни аплодисменти посрещнаха примата на френската музика Патрисиа Каас на сцената на фестивала „Francofolies. Blagoevgrad".

Втората фестивална вечер поднесе много емоции на хилядите жители и гости на Благоевград, дошли от цял свят, за да се срещнат с любимите си звезди. Въпреки лошото време площад „Георги Измиерлиев" се изпълни и всички пяха и танцуваха под дъжда. Българският певец Владимир Ампов - Графа излезе пръв на сцената и повиши настроението с изпълненията на едни от най- известните си песни - „Дим да ме няма", „А дано, ама надали", „Невидим". Като подарък за благоевградската публика Графа представи и последната си песен, която скоро ще звучи в нов български сериал – „Моменти".

За финал той бе оставил своята лирична песен „Давам всичко за теб", което бе препратка и към следващия изпълнител - поредната звезда от френската музикална сцена - Патрик Брюел. С неугасващ плам и любов към публиката изпълнителят развълнува меломаните още с появата си на сцената. Брюел бе заложил и на стилна концепция и ефекти към всяка песен. повечето от зрителите пяха през цялото време със световноизвестния изпълнител. Примата на френската музика Патрисиа Каас изпълни сцената с финес и елегантност. Още в първия миг публиката запя с нея и това продължи до самия финал. Тя посвещаваше всяка своя песен на своите фенове. Рози полетяха на сцената, за да покажат любовта на почитателите й. Красота, нежност, стил, класа и невероятно присъствие на сцената или просто Патрисиа Каас. Френската прима получи и подарък – тениска. Тя си тръгна с нея и благодари на български език.

Почитателите на френската музика и на световната звезда успяха да я върнат няколко пъти на бис, а Каас заяви, че обича да бъде пред публиката на „Francofolies. Благоевград".
Организаторите на фестивала бяха подготвили специална изненада към всички присъстващи и най-вече към чуждите гости. На сцената излезе емблемата на Пиринския край - Ансамбъл „Пирин". Едни от най-хубавите български песни прозвучаха над Благоевград, а публиката се хвана на хоро. Младежи и възрастни, българи и французи бяха ръка за ръка и закриха заедно втората вечер на фестивала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай