Обявиха Джако за сексхищник

Обявиха Джако за сексхищник | StandartNews.com

Според полицейски доклад от 2003-а, публикуван от Радар онлайн, Майкъл Джексън е "манипулативен, луд по наркотиците и секса хищник". Разследващите, които претърсват имението на поп краля "Невърленд" през ноември на 2003-а, се натъкват на ужасяващи порнографски снимки на деца, предимно момченца. Сред иззетите материали има бележки, дневници, документи, снимки, аудио- и видеокасети, както и над 80 харддиска с порнографско съдържание. В спалнята и банята на Майкъл Джексън са открити и шокиращи снимки на изтезавано дете, голи момчета, които позират с възрастни мъже.

"Идентифицирахме пет момчета. Всички те твърдят, че са сексуално насилени. Нямам никакви колебания, че Джексън е виновен за блудствата с деца", коментира помощник областен прокурор на Санта Барбара Рон Зонен. Заключението на тайния доклад от 88 страници е, че през целия си съзнателен живот изпълнителят на хита "Трилър" живее потресаващ сексуален живот на педофил.

Неприятностите за Джако започват през 1993-а, когато родителите на 13-годишно дете обвиняват звездата в сексуален тормоз. Кралят на попа бе обвинен в педофилия и арестуван на 20 ноември. Именно тогава започва и претърсването на "Невърленд". Спорът приключва с извънсъдебно споразумение, а музикантът е освободен срещу гаранция от 3 милиона долара.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай