Люба Илиева от X Factor стана русалка

Люба Илиева от X Factor стана русалка  | StandartNews.com

Люба Илиева, участничката, която беше сред любимците на публиката в последното издание на "X фактор", но отпадна първа от шоуто, издаде дебютната си песен. Това се случи, благодарение на програмата "Мтел талант", която подкрепя младите хора и техните проекти в областта на изкуството, науката, културата и спорта.

Люба Илиева е първият участник в проекта "Мтел талант", а телекомът заедно с "Вирджиния рекърдс", сбъднаха мечтата й като й дадоха втори шанс да се възползва от потенциала си и да работи за първи път с професионален екип при подготовката на "Спомени в прахта".

Част от кадрите във видеото са заснети от екипа на режисьора Виктор Антонов-Рик на територията на Гребната база "Панчарево" край София. Люба влиза смело в ледените води на езерото, тъй като има опит в гмуркането и дори ползва личния си неопренов костюм, за да се въплъти в героинята от клипа. Мъжкият персонаж е поверен на най-добрия приятел на певицата - Иван Лъчезаров. "Люба успя за много кратко време да заслужи любовта на публиката. Затова и тя бе първият участник в социално-отговорната ни програма "Мтел талант", с която подпомагаме младите таланти на България, без значение дали в сферата на изкуството, спорта или науката. Тя ни спечели и с това, че знае какво иска и е отдадена изцяло на любовта си към музиката", коментира Илияна Захариева, директор "Корпоративни комуникации" в Мтел. "Изключително съм развълнувана и благодарна - Мтел, "Вирджиния Рекърдс" и "X фактор" повярваха в мен и ми дадоха възможност да разбера какво е да се занимаваш с музика професионално", споделя Люба. Нейната песен е по музика и аранжимент на тандема Раф Шилебекс (Белгия) и Тами Инфузино (САЩ), а българският й текст е дело на Павел Николов, който е част от един от най-успешните хип-хоп дуети у нас Pavell & Venci VencТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай