Понеделник,

Лили Иванова: Звездите са на небето

От: Администратор -
10551
Лили Иванова: Звездите са на небето
A
A
A

Моят избор е това – да изглеждам по-слаба, споделя певицата

"Никога не съм играла, никога не съм хвърчала във въздуха или играла на звезда – звездите са на небето. Смятам, че съм на земята и не хвърча в облаците". Това заяви примата на българската естрада Лили Иванова в интервю за сутрешния блок на бТВ.

„Номер едно, номер две... Всички са номер едно. Аз не искам да бъда номер едно. Нека съм номер две, десет, няма значение. Нямам нужда от номерация. Аз съм просто Лили Иванова. Всичко, което съм направила, съм го направила сама", споделя още тя.

„Обичам работата си, тя ме поддържа още (...) Никога не съм била от тези, напористите, които непременно да са на първия ред. Просто съм искала да си гледам работата. Зная, с моя характер, с моя дух и с моята преценка – какво мога, какво не мога, това са важни неща. Аз съм се устремила към нещо и искам да го постигна. И смятам, че успявам донякъде", споделя още певицата.

Взискателна съм, но преди всичко към себе си. Към другите също имам изисквания, но не ми се е налагало да съм недоволна нито от дисциплината, нито от нищо, защото тая дисциплина идва, без да я налагам. Аз съм винаги на репетиция преди всички и никой не си позволява закъснение, но това е, това съм аз... Знам, че се говорят много лоши неща за мен...", продължава Иванова.

„Публиката я усещам моментално. Аз я усещам по това, че тя ме е усетила. Още от първите думи. И това е като един бумеранг – той се връща. Аз го изпращам в залата и го получавам...", споделя тя за връзката между певец и публика.

Лили Иванова разкри своя хранителен режим, с който поддържа фигурата си. „Ям всичко, но ям умерено. Моят избор е това – да изглеждам по-слаба. При мен проблем не са килограми, а грамове. Тегля се всеки ден и най-много да се изтърва до 200 гр, максимум 300, и веднага на следващия ден или на по-следващия вече съм си моите 43 кг.

Обикновено се събуждам към 12:30-13 ч. За мен сънят е много важен. И това касае всеки певец, според мен, особено оперните певци – те знаят какво значи режим на гласа. Трябва да съм се наспала, продължава примата на българската музика. И изтъква, че не говори много преди концерт.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com