Кристиан Костов излиза с „Equinox" в Амстердам

Кристиан Костов излиза с „Equinox" в Амстердам | StandartNews.com

Кристиан Костов ще подкрепи група „Equinox" - българският представител на „Евровизия" 2018. Детето чудо, донесло най-големия успех за страната ни на песенния  конкурс досега, излиза с Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Трей Кембъл и Джони Мануел на промоционалния концерт „Eurovision in Concert" в Амстердам. „Много се вълнувам. Приемам „Bones" като продължение на „Beautiful Mess" и мисля, че ще се чувствам прекрасно на една сцена с другите членове на групата", сподели Кристиан.

Така феновете ще чуят различна версия на песента „Bones". Българското изпълнение ще бъде едно от 33-те в програмата на най-големия промоционален концерт преди „Евровизия", който от 10 години се провежда в холандската столица.

„Аз самият се надявам рекордът ми да трае само година и група „Equinox"да го подобри. Това би било прекрасно за всички хора в България, но и голямо признание за нас с Поли Генова като предишни представители. Мечтая да видя „Евровизия" в нашата страна и всеки български представител има моята най-искрена подкрепа. Надявам се всички хора, които гласуваха за мен миналата година да подкрепят сега и „Equinox" – допълни младият български изпълнител.

Тази година България ще участва под номер 10 в първия полуфинал на „Евровизия", който ще се проведе на 8 май. За българската песен ще могат да гласуват телевизионните зрители в Испания, Португалия, Великобритания, Чехия, Белгия, Австрия, Ирландия, Кипър, Гърция, Израел, Швейцария, Финландия, Беларус, Литва, Албания, Исландия, Азербайджан, Естония, Армения, Хърватия и Македония. Ако „Equinox" се класира за Големия финал, зрителите ще чуят българската песен още веднъж на 12 май.

Българската национална телевизия ще излъчи и трите конкурсни вечери от 22:00 часа, пряко от португалската столица Лисабон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай