Кралица на рапа с шоу в София

Кралица на рапа с шоу в София | StandartNews.com

Кралицата на хип-хопа Ив пристига у нас за специално шоу. Носителката на "Грами" ще ни представи най-големите си хитове на 22 октомври в "Парти център 4 км". Компания ще й прави елитният диджей Martin2Smoove, който забива в най-яките клубове като лондонския "Министри ъф саунд" и "Pacha" на остров Ибиса. Родената във Филаделфия рапърка печели заветното "грамофонче" с песента Let me blow your mind през 2002 г. в дует с Гуен Стефани и прави фурор с всеки свой албум и турне. В останалото време се снима в Холивуд.

Когато д-р Дре я открива в края на 90-те, дебютният й албум Let There Be Eve...Ruff RydersТ First Lady оглавява класацията "Топ 200" на "Билборд". Следват много сингли, ефектни видеоклипове и характерните за хип-хопа дуети с Фейт Евънс, Миси Елиът, Алиша Кийс, Лудакрис, Шон Пол и Фарел. Ив смесва фрийстайл рап, разнообразни бийтове, реге и никога не се бои да експериментира. В екранната си биография пък има партньорства с Вин Дизел, Дрю Баримор, Кевин Бейкън, Дениъл Крейг.
В личен план тя дели времето си между Лондон, Лос Анджелис и Ню Йорк. Миналата година Ив се омъжи за британския инвеститор Максимилиън Купър след 4-годишна романтична връзка. Бляскавата сватба, както подобава за звезда от шоубизнеса и богат бизнесмен, беше през лятото в Ибиса.

Билетите за шоуто, организирано от "София мюзик ентерпрайзис", вече се продават в касите на НДК и Тикетпро, като до 1 септември са с 10 на сто отстъпка. След това до 15 октомври ще са по 40 лева, а в последната седмица - по 50.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай