Китаристът на Ozzy Osbourne и Firewind забива в Каварна

Китаристът на Ozzy Osbourne и Firewind забива в Каварна | StandartNews.com

Добрич. Феновете на рока ще могат да се радват това лято в рамките на традиционния Каварна рок фест на изпълненията на живо на китариста на Ozzy Osbourne и Firewind - GUS G, съобщиха организаторите от "България лайф мюзик".

Той замества Ули Рот, който е възпрепятстван за участието си тази година. В писмо до организаторите на феста Рот е написал: „Съжалявам, че трябва да прекратя участието си в Kavarna Rock, но получих възможността да направя пълно турне в Америка заедно с Yngwie Malmsteen през юни. Тъй като нямам други шоута в Европа през този месец, прецених, че ще бъде по-удачно да преместя участието си за 2015 г. Благодаря ви за разбирането, ще се видим догодина!".

Китаристът GUS G., който в момента свири с Ozzy Osbourne и едновременно с това е лидер на Firewind, обещава да направи истинско шоу с много нови парчета от последния албум "I Am The Fire" на Firewind, както и ще представи добре с познатите класики от Ozzy и Black sabbath.

Организаторите добавят, че заедно с големия китарист ще пристигне и един от най-успешните млади представители на прогресив рока – Nathan James. Вокалът на Trans-Siberian Orcestra дели една сцена с банди като Megadeth и Alice Cooper, а дебютният му албум е реализиран с именно основното участие на GUS G. Това лято двамата отново ще се съберат за своето участие на Kavarna Rock.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай