Киркоров разходи Ани Лорак из Варна

Киркоров разходи Ани Лорак из Варна  | StandartNews.com

Филип бе в журито, което избра Невена Цонева за финалист на конкурса "Нова вълна" в Сочи

Филип Киркоров цяла седмица писа двойки и шестици на млади таланти от конкурса "Нова вълна 2015" в комплекс "Камчия" край Варна. Поп звездата бе отседнал в студио във вилното селище "Пирин" и дори не отскочи до луксозното си жилище в "Порт Палас" в курорта "Слънчев ден", научи "Стандарт".

Той бе в компанията на продуцираната от него близка приятелка Ани Лорак, която разведе из любимите си места в родната Варна. С тях бяха "ритонците" Катя и Здравко, шефът на журито и продуцент на арт състезанието Игор Крутой и Александър Ревзин, наричан в Русия "бащата на звездите". Оценки на дебютантите даваха още композиторът Стефан Димитров и гръцките му колеги Димитрис Кондополос и Илиас Кокотос.

Те единодушно избраха Невена Цонева да представи България в Сочи на финалите на "Нова вълна 2015" през август. Проектът е на академия "Крутой". Даровитата певица се пребори за мястото сред тройката финалисти в европейския тур на състезанието. С изпълненията си "Повей, ветре" на Паша Христова, акапелното "Излел е Дельо хайдутин" и Hurt на Кристина Агилера, Невена очарова експерти и публика.

Крутой е от най-известните руски изпълнители и автори на хитове. Той е продуцент и на високорейтинговите предавания "Песен на годината" и "Сутрешна поща". Работил е с Лара Фабиан, Андреа Бочели, Стиви Уондър, Майкъл Болтън, Патрисиа Каас, Ал Ди Меола.

Талантите обсипаха Киркоров с въпроси дали се е явявал на много конкурси. "Моята стихия са концертите и никога не съм бил номер едно по разни състезания. Още от малък, докато гледах представления на български изпълнители в Летния театър във Варна, си мечтаех да стана голям артист. Затова сега, където и по света да правя концерти, пред колкото и многобройна публика да излизам, любимото ми място си остава тази сцена в моя роден град", сподели Филип.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай