Иглесиас-младши разгледа София

Хулио-младши и Чариз Верхаерт се ожениха през 2012-а

Иглесиас-младши разгледа София | StandartNews.com

Вегетарианец съм, но обичам хубавото питие и разговорите за жени, признава Хулио

Хулио Иглесиас-младши днес разгледа София и похапна български ястия. "За първи път съм тук. Чувал съм много хубави неща от баща ми, който е идвал неведнъж", разказа най-големият син на Иглесиас пред Би Ти Ви. "Той е велик. Много сме близки с него. Когато като дете го гледах на сцената, беше изключително вдъхновяващо. Казах си - това искам и аз. Той се надяваше да станем доктори или адвокати. Казваше ни - шоубизнесът е мор. Но Енрике тръгна по неговия път. А и аз, след като бях модел, тв водещ и още какво ли не", признава красавецът.

Днес той живее между Маями и Лос Анджелис, много близо до брат му Енрике и до една от сестрите му. Не пуши, вегетарианец е, но обича хубавото питие и да говори за момичета с приятелите си по чашка. Всяка свободна минута спортува - футболи, тенис, плуване, уиндсърф, кайтборд. От три години Хулио-младши е женен за белгийския модел Чариз Верхаерт.

"Познаваме се от 11 години. И тя пътува като мен, не е домашарка. Но никога не ми е дала повод за ревност. Много е уверена в себе си и ме кара и мен да се чувствам спокоен. Не иска още деца, но аз остарявам и вече мисля по въпроса. Свикнал съм с голяма семейство. Ние сме 10 братя и сестри - кръвни и доведени", споделя копието на Хулио Иглесиас.

Хулио разкри и една семейна тайна. Скоро той, баща му и Енрике смятат да направят нещо заедно на сцената. Засега е само той и утре ще пее с Иглесиас-старши в зала "Арена Армеец".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай