Иглесиас младши танцува с фенки

Иглесиас младши танцува с фенки | StandartNews.com

Посланици купонясваха с Хулио в София, той се качи на парапет, за да им пее на ухо

Хулио Иглесиас младши разби всички рекорди на едновременно снимане, пеене и танцуване по време на шоуто си в "София лайв Клуб". Събралите се фенове на латиното с нетърпение очакваха началото на концерта, който започна нетрадиционно. Хулио ненадейно се появи сред тълпата и запя разхождайки се в ритъма на музиката между зрителите. Обиколката му из масите продължи до края на първата му песен, като междувременно певецът успя да си направи рекордно количество селфита с фенките.

"Здравейте приятели! Здравей, България! Радвам се, че съм тук, сред вас и искам цяла вечер да се забавляваме и да купонясваме със страхотните парчета, които сме ви приготвили с моя приятел и колега Маноло Алаието. Искам ви всички на дансинга и купонът да не спира!", поздрави присъстващите на испански Иглесиас младши. На сцената остана само Дани Милев със своята безупречна китара.

Хулио и неговият венецуелски колега Маноло продължиха изпълненията си от дансинга танцувайки в прегръдките на почитателките. Буйните латино ритми развълнуваха и посланика на Куба Педро Пабло Сан Хорхе и съпругата му. Дипломатическата двойка и колегите им от посолството на Венецуела показаха майсторство в латино-танците. Хулио наруши всички правила на сценичното поведение като скочи на един от парапетите в клуба, за да пее на кубинския посланик и красивата му съпруга. За шоуто си младши бе подготвил наистина най-доброто от своя латино репертоар, кавъри, авторски песни, както и евъргрийни. Българската публика пя на испански хитове като "Тенго ла камиса негра" и песни от репертоара на "Джипси кингс". По покана на организаторите "Жокер Медия" във ВИП ложата бяха и посланиците на Судан и Египет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай