Вторник,

Група SEVI превърнаха рок клуб в ЖП гара

От: Администратор -
1758
Група SEVI превърнаха рок клуб в ЖП гара
A
A
A

София. Кондуктор, сцена, наподобяваща перон, информационно табло и много други елементи на необичаен реквизит бяха част от уникалната атмосфера на столичен рок бар снощи. Rock It се превърна в истинска ЖП гара по повод промоцията на новия видеоклип ON MY OWN на една от най-успешните ни съвременни рок банди SEVI. Групата бе решила по оригинален начин да промотира новото си видео, а обстановката бе метафора на темата за вечния пътешественик - човекът , който сменя хора и места и в крайна сметка стига до една единствена гара – тази на собствените си цели и мечти. Сред специалните гости на промоцията бе и популярният музикален педагог Етиен Леви, който е работил с вокалистката на група Sevi Светлана. Сред тези, които уважиха събитието, бяха още музиканти от група „Аналгин", от бургаската банда „Силует" и мн.др.

Сътворена от Светлана Близнакова и Pino Biaggioli през 2006-та година, песента ON MY OWN се появява на бял свят в нов аранжимент, пречупена през стила и звученето на SEVI. Тъй като бе възпрепятстван да присъства на промоцията, Pino Biaggioli изпрати специален видео поздрав.

Клипът към парчето ON MY OWN е заснет от Емил Цончев, а обработката на аудиото е дело на Петър Братанов. Целият проект е осъществен с подкрепата на Георги Томов.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com