Графа: Мисля да прекъсна приятелството си с Поли Генова

Графа: Мисля да прекъсна приятелството си с Поли Генова  | StandartNews.com

„Приятелството ни с Поли Генова вероятно ще спре в един момент. Все пак ще се конкурираме", пошегува се Влади Ампов-Графа тази сутрин в „Преди обед". Двамата изпълнители ще бъдат треньори в четвъртия сезон на „Гласът на България", който ще започне догодина по bTV. Там те ще мерят сили един срещу друг в намирането на новата родна музикална звезда.

Поли, която тези дни грабна приза „Жена на годината" в категорията музика, и Графа, представиха първия си съвместен проект – „Слухове". „Отдавна го мъдрим това парче. Трябваше да излезе през септември, октомври, а накрая стана декември. Снимахме при нечовешки студ, код „Жълто" за силен вятър и супер Луна, два дни по 12 часа снимки", разказа Поли.

„Като бях тийнейджър, си мечтаех да снимам на Камен бряг с хеликоптер, защото тогава нямаше дронове. Беше ужасно скъпо да наемеш хеликоптер и затова не се осъществи. Но ето, че в това видео съм на върха на скалата. Сбъдна ми се мечтата", призна Влади. „А пък моята детска мечта беше да направя дует с Графа - закачи го Поли - Мисля, че го видях на живо за първи път през 1993 г., когато той беше с дълга коса." Тогава Генова като прохождаща звезда е гост в предаването на баща му „Хит минус едно".

 

Видео към новото парче "Слухове" - тук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай