Гледаме "Исус Христос" в НДК

Гледаме "Исус Христос" в НДК | StandartNews.com

Европейското турне на рок операта "Исус Христос - супер звезда" финишира в зала номер едно на НДК през 2018-а. 55 артисти, над 100 костюма, модерно оборудване и огромен брой декори пристигнат с 6 тира три дни преди представленията на 5, 6 и 7 април.

Новината за пристигането на най-успешния мюзикъл​ за всички времена на композитора Андрю Лойд Уебър и знаменития Тим Райс зарадва почитателите на най-великото изкуство на последното столетие. Преди да завърши обиколката си на Стария континент, грандиозното зрелище ще мине през Италия и Холандия, където ще има представления в дните на католическия и протестантския Великден.

Повече от 23 години невероятният спектакъл продължава да вълнува публиката, а един от факторите за успеха му е и перфектната работа на художниците и дизайнерите върху осветлението и звука. Сценични ефекти помагат на публиката да се пренесе 2000 години назад във времето и да преживее последните земни дни на Спасителя. Те са подбрани и режисирани така, че във всяко действие останалият свят буквално изчезва. Димни завеси покриват сцената в най-напрегнатите моменти, когато зрителите сякаш усещат чудото и се докосват до силата, която побеждава смъртта. А уникалната музика ще бъде чута през най-модерната звукова система.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай