Филип Киркоров с 4 големи концерта у нас

Филип Киркоров с 4 големи концерта у нас | StandartNews.com

Мегазвездата на руската естрада Филип Киркоров идва през лятото у нас за 4 грандиозни концерта - в Бургас, Варна, Велико Търново и София. Преди 2 години лятното турне на руския крал на попа препълни всички концертни зали само няколко седмици след началото на продажбите.

Спектакълът „Другой" е грандиозен като визия, техника и замисъл. В шоуто е използвана 3D технология, ефектна сценография, огромни видеоекрани, падащи завеси, светлинни, анимационни и компютърни ефекти. Сцената е на 6 нива, а един от най - ефектните моменти в програмата е превъртането на Филип Киркоров на 360 градуса в метална центруфуга, подобна на космически модул.

По време на шоуто Филип Киркоров и балетът сменят над 20 визии. Мултимилионното шоу „Другой", сравнявано по пищност, мащабност и класа с концертите на Мадона и Лейди Гага е най-скъпата, бляскава и зрелищна програма, създавана от Филип Киркоров.

Филип Киркоров е най-продаваният руски изпълнител за всички времена и никога не пропуска да спомене, че сърцето и душата му принадлежат на България. 

Роден е на 30 април 1967 г. във Варна в артистичното семейство на български певец от арменски произход и рускиня. Семейството още в детството му се мести в СССР. Артистичната му кариера се отличава с триумфални победи, скандали, престижни награди и изпълнения на известни световни сцени — Madison Square Garden, Friedrichstadt Palace, Grand Theater, Jubilee Theater, Taj Mahal, Roy Thompson Hall, MGM Grand, както и в прочутата Карнеги хол в Ню Йорк.

Турнето на Филип Киркоров в България: 28 юни Бургас / Летен театър/, 30 юни Варна Летен театър/ , 3 юли Велико Търново / ДКС/ , 5 юли София / НДК/. Билети в мрежата на eventim.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай