Фенове чакат "Мейдън" с ракия

Фенове чакат "Мейдън" с ракия | StandartNews.com

Данчо Стълбицата подгрява купона преди концерта на Брус Дикинсън и компания

"Брус, ако сръбнеш от нашенската ракия, гласът ти отново ще бъде като през 80-те", пишат фенове на страницата на "Айрън Мейдън" във Фейсбук и се заканват да посрещнат бандата с бъклица на летището. Дикинсън и компания предизвикват небивал възторг у българските поклонници. Билетите вече са на изчерпване, намират се много ограничени бройки, твърдят от "София мюзик ентърпрайсис". За шоуто в "Арена Армеец" музикантите обещават много необикновено светлинно шоу с пироефекти и уникални превъплъщения на талисмана на групата Еди.

Легендарният Данчо Стълбицата, подкрепян от колегата си Васко, и двамата диджеи на клуб RockТn'Rolla, ще драснат клечката на купона още в 15 часа. Те ще пускат тежки хитове в специално оградено пространство пред залата. Бирата ще се лее щедро.

Входовете на залата ще бъдат отворени в 18 часа. "Поради очакваното натоварено движение по булевард "Цариградско шосе", който на определени места е в ремонт, съветваме феновете да дойдат по-рано с автомобилите си или да използват градския транспорт", казват още промоутърите. Шведската хеви метъл банда Ghost ще се качи на сцената в 19,40. Брус Дикинсън и аверите му се появят около 21 часа и обещават два горещи часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай