Етно-класика през август на морето

Етно-класика през август на морето | StandartNews.com

Виртуозите ще излязат на сцената на амфитеатър „Арена" Свети Влас

На 8 август Виктор Чучков и Теодосий Спасов ще ще зарадват почитателите на жанра с единствен по рода си етно-класически концерт в амфитеатър „Арена", Свети Влас. 

Събитието ще бъде открито с изпълнения на талантливи деца от Русия. Веднага след тях ще започне концертът на Теодосий Спасов и Виктор Чучков,с камерен оркестър. В програмата са заложени бисери от класиката за пиано на Моцарт и Шопен, народни мотиви и джаз. Разнообразие в музикалната вечер няма да липсва. През лиричния поглед и виртуозно изпълнение на музикантите, всеки със свой собствен хоризонт, слушателят ще бъде отведен в света на импровизираната етно-класика.

Виктор Чучков и Теодосий Спасов са любими на българската публика творци, всеки от тях, оставил трайна следа в световната музикална история. На 8ми август те ще създадат феерия от звуци, специално и за първи път за посетителите на концерта в Свети Влас. Романтиката в музиката им, неповторимият талант и на двамата, специфичното им звучене, съчетани с древната атмосфера на амфитеатъра, лятната нощ и необятното море, обещават една прекрасна и незабравима вечер.

Приключенското пътешествие на пианото и кавала е част от концепцията на организаторите – Summer Session Concerts. До края на лятото ще чуем Touch and Go, Mo' Horizons, Васил Петров и още много други изпълнители.Начало на събитието 21.00 часа.

Билети за концерта може да закупите на цена от 30лв в мрежата на Eventim. Повече информация открийте на: www.eventzone.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай