Деси и Миро пак заедно

Деси и Миро пак заедно   | StandartNews.com

Точно 10 години след излизането на съвместния им хит "Когато всичко свърши", Деси Тенекеджиева и Миро са готови с нов арт проект на Фондация "Стоян Камбарев". Те ще го представят в Добрич, Варна, Търговище, София и Пловдив.

"Миро е уникален певец и артист. В нашия експеримент с участието на 12 музиканта звучат 17 песни и композиции от филми, въртят се 17 мултимедийни видео клипа и могат да се видят 33 фотографии. Всичко това е вдъхновено от любовта ни към киното. Изкуството е в умението да разказваш истории по свой начин", споделя Деси, която е и продуцент на проекта. С нея и с Миро на сцената излизат Mr. VOG и Весела Янева, Борис Казаков /контрабас/, Валери Ценков /ударни/, Чавдар Гочев-Чарли /китара/ Стоян Роянов-ЯЯ /кларинет, саксофон/ и Струнно трио 3V.

Феновете ще чуят култови парчета от "Кабaре" и "Ах, този джаз" на Боб Фос, "Списъкът на Шиндлер" на Стивън Спилбърг, "Циганско време" и "Ъндърграунд" на Емир Кустурица, "Закуска в Тифани"на Блейк Едуардс, "Магьосникът от ОЗ" на Виктор Флеминг. Входът за изложбите и концертите е свободен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай