Албена и Васко в страстно танго

Албена и Васко в страстно танго | StandartNews.com

Световната шампионка ще участва в националното турне на топцигуларя

Албена Денкова ще покаже дарбите си в хореографията, които й донесоха върховната титла в "Денсинг старс". Това ще се случи по време на националното турне на Васко Василев. Обиколката на кралския цигулар започва от Сандански в понеделник.

"Тя е мое вдъхновение и много близък човек. Обичам ги и двамата с Максим, правили сме съвместни участия в София и в Япония. Като я видях в "Денсинг старс", веднага реших да я поканя", казва виртуозът пред "Вяра". Световната шампионка по фигурно пързаляне вече репетирала с Васко сложните стъпки на тангото.

Преди да долети в родината, той ще има концерт в Испания по проект с автомобилен гигант - целият оркестър ще свири в луксозни возила. Само преди дни цигуларят се е прибрал от Банкок, където си загуби багажа. Той си купил дрехи и обувки от Тайланд за 20 долара, защото нямал време за разточителен шопинг. Няколко часа след последната дата от българския гастрол - 31-и в Русе - Васко лети за Лондон. На 1 септември сутринта е на репетиция в "Ковънт гардън".

Глория е силно притеснена,

защото кучето й Принц го няма, а предполагаемите крадци още не са поискали откуп. Певицата обещава високо възнаграждение, но въпреки това никой не проявил интерес към офертата. Дъщерята й Глория Симона разхождала породистия шпиц на "Какао бийч" в Слънчев бряг, когато той изчезнал от погледа й. Предполага се, че са го взели, за да поискат пари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай