Ал Бано се обясни в любов на Ромина

Ал Бано  се обясни в любов на Ромина | StandartNews.com

Ал Бано се обясни в любов на Ромина Пауър. Може би някой би помислил, че жестът на големия музикант е част от шоуто, но не така изглеждаше в "Арена Армеец" преди вечер. "Ето това е вечната любов", каза Ал Бано и поднесе червена роза на бившата си съпруга. Това бе първият им общ концерт у нас от 1984-а насам. Ромина обра овациите с блестящото си излъчване, с което озаряваше сцената. Пълна с енергия, глас и позитивност, тя определено зареди публиката. Голямата изненада настъпи, когато Ромина покани на сцената техния син Яри Каризи, който определено е наследил таланта на родителите си.

Звездното трио изпя House of the Rising Sun на "Енималс". Преди това майка и син направиха дует върху класиката на Боб Дилън "Knockin On Heavens Door". "Дилън ме накара да пиша песни", каза Ромина. И последва дуетът на Пауър и италианския топмодел Найке Ривели. Красавицата е дъщеря на Орнела Мути и от скоро годеница на Яри Каризи. Така цялото семейство се събра на българската сцена. А после вечният италиански дует направи своеобразен вокален дуел, преплитайки шпаги с италиански и американски парчета.

Грандиозното тричасово шоу на Ал Бано и Ромина Пауър в "Арена Армеец" вдигна накрак пълната зала. Взрив от аплодисменти посрещна мъжа с култовото бомбе, когато той се появи на сцената. Чаровният италианец извади листче от джоба на сакото си и произнесе на български: "Обичам ви! Обичам те, България!", а после продължи на родния си език: "Пейте с нас. Пейте така силно, че да се чуе в Италия. Музиката е здраве. Музиката е терапия". Думите му превърнаха в огромен хор 13-те хиляди, дошли в "Арената", за да преживеят насладата с най-популярния италиански дует. За брилянтното си масово участие в култовия хит "Шаразан" публиката бе възнаградена с една огнена "Феличита". Незабравимите хитове на 80-те се оказаха наистина вечни. Кулминацията на аплаузите бе на "Либерта". "Когато пеехме това парче и от двете страни на Берлинската стена преди промените в Източна Европа, разбрах, че тези народи обичат свободата много повече", сподели Ал Бано.
Сюрпризът бе съвместното изпълнение на италианците с "Тоника СВ" - извисиха глас за култовия хор от "Набуко". Ал Бано, Ромина и трите им вокалистки изпяха за "довиждане" "София, благодаря!". Но се върнаха на бис, за да чуят феновете им прекрасната "Кантаре".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай