Четвъртък,

Аксел Роуз пее на трон (ВИДЕО)

От: Failed to load user -
3662
Аксел Роуз пее на трон (ВИДЕО)
A
A
A

Вокалът на "Гънс" счупил крак по време на лайфа в Ел Ей

Вокалистът на "Гънс енд роузис" счупи крак. Аксел Роуз съобщи за това в социалната мрежа "Туитър": "Това може да се случи, когато правиш нещо за пръв път от 25 години". Певецът публикува и видео, на което лекар от Санта Моника обяснява, че е счупена костта към кутрето на стъпалото. Инцидентът е станал едва седмица, след като Аксел, Слаш, Дизи Рийд и Дъф Маккагън се събраха за лайв в оригиналния състав на бандата за първи път от 1993 г. насам. На 1 април музикантите изнесоха концерт в Лос Анджелис и зарадваха феновете си в САЩ.

Според сайта "TMZ" Аксел Роуз е пострадал именно по време на този концерт, като се е подхлъзнал на сцената. Фрактурата обаче не е повод да бъде отменен следващият лайв на групата. Роуз се появи на сцената на новата "Ти Мобайл Арена" в Лас Вегас на трона на Дейв Грол и се превърна в истинска атракция.

Благодарностите за специалния стол са за вокалиста на "Фу Файтърс" и бивш барабанист на "Нирвана". Преди година той трябваше да обикаля света и изнася концерти със счупен крак. За целта му бе направен трон, който да държи ходилото му неподвижно. Аксел ще може да задържи трона, докато травмата му се оправи. Легендарната банда бе на сцената близо два часа и изпълни някои най-големите си хитове и песни от албума "Китайска демокрация".


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com