"Аеросмит": Не сме разрушители

"Аеросмит": Не сме разрушители | StandartNews.com

Обладани сме от магическа сила, твърди Стивън Тайлър

"За разлика от много други банди ние не сме разрушители", сподели Джо Пери от "Аеросмит" пред Иван Черкезов от Нова преди концерта на рок динозаврите на софийския стадион "Локомотив".

"По-лесно е да живееш с това, което все още не си създал, отколкото с действията си. Но ние сме отговорни за всичко, което правим", беше категоричен Стивън Тайлър. Фронтменът и неговите момчета разказаха в интервю от Истанбул, което се завъртя при Люба Кулезич, как се създава музика над четири десетилетия.

"Намерихме се в нашия си момент - през 70-те. Тогава времето беше друго, не както сега - с телефони и интернет. Докато творяхме, се гледахме в очите, слушахме се един друг. Това е в основата на всичко, което изградихме. Ето защо носим толкова много енергия. Понякога се събуждам сутрин убеден, че сме обладани от магическа сила. Тя идва, когато знаеш кой си и каква е цената ти. И ти вдъхва увереност. Израснахме и оцеляхме заедно. Тези момчета ме карат да се чувствам като супергерой. Няма от какво да се срамуваме. Но човек винаги трябва да знае къде е и защо е там", изповяда още бащата на кинозвездата Лив Тайлър.

Том Хамилтън добави:"Хората днес не искат да работят здраво и в това е техният проблем". Петимата препоръчаха на всеки млад музикант да свири непрекъснато, защото хай технологиите и електрониките помагат само донякъде.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай