Gipsy Kings направиха фурор в София и в Свети Влас

 Gipsy Kings направиха фурор в София и в Свети Влас | StandartNews.com

Световните звезди от 7 Kings The Family of Gipsy Kings препълниха с фенове и с горещи ритми столичната и морската „Ла Кубанита". Феноменалните музиканти пристигнаха в България по покана на „Ла Кубанита", за да бушуват на сцените в София и Свети Влас. Двете заведения се оказаха тесни, за да поберат всички желаещи да видят и чуят световноизвестната група. В Свети Влас дори бе необходима допълнителна охрана за събитието, което се разпростря и на плажа пред заведението.

Музикантите изпълниха десетки от любимите на няколко поколения хитове. "Bamboleo", "Baila me", "Amor Mio", "Djobi Djoba", "Volero", "Habla Me" и много други предизвикаха вълна от екстаз сред гостите на клуба. Темпераментната им музика изправи всички на дансинга за няколко часа. „Винаги се стремим да предлагаме интересни и атрактивни програми, които не могат да се видят навсякъде. Специално това гостуване го планираме от доста време и сме щастливи, че най-после го реализирахме. Изживяването беше неописуемо", споделиха от „La Cubanita".

Третият обект от бранда - „La Cubanita Beach Bar" (Слънчев бряг) също предложи много големи имена в програмата си до сега. През юли в новия хит на плаж Какао гостуваха Емил Ласария, DJ Карлос Галярдо, Ларис и Адриан Сина. През август се очаква ново съзвездие. След Том Боксер и Морена, които гостуваха на 1-ви, предстоят световноизвестните имена Ice MC на 12-ти август и DJ Sash, чието участие се отложи за 19-ти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай