Вторник,

50 души влязоха в клипа на P.I.F

От: Администратор -
341
50 души влязоха в клипа на P.I.F
A
A
A

Група P.I.F. пусна видеото към новия си сингъл „Юли". За снимачна локация Димо Стоянов (вокали), Иван Велков (китара), Мартин Профиров (барабани) и Юрий Божинов (бас) избраха столичния булевард „Витоша", където поведоха сърцат и колоритен флашмоб с близо 50 души. Процесът по заснемането бе рекордно кратък - тълпата, в която влизаха предимно фенове и приятели на музикантите с деца, кучета и колелета, приключи точно за 2 минути и 50 секунди. Толкова трае и самата песен.

Въоръжен с масивен контрабас балалайка, Юрий Божинов бе сред основните атракции за случайните минувачи, част от които го заобиколиха в очакване на персонална серенада след финала на снимките. Режисьор на „Юли" е Любомира Пиперова, която освен страстта към качествената бг музика споделя с фронтмента на групата Димо и живота си. Двойката има и прекрасна дъщеричка - Анастасия, която обаче бе поверена на грижите на баба си по време на веселото шествие по „Витошка".
Като оператор в „Юли" се включи и актьорът Силвестър Силвестров.

Компанията Premier Studios, която той ръководи заедно с Ники Мутафчиев и екс колегата си от „Братя Мангасариян" Владислав Петров, помогна с техническото обезпечаване, монтажа и постпродукцията на видеото. „Юли" е пилотен сингъл от новия албум на P.I.F., чиито записи приключиха в бивша резиденция на Тато близо до резервата Сребърна. В момента продукцията се мастерира в студио в Ирландия.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Пиф Нов Клип