4 биса за Графа в Лондон

4 биса за Графа в Лондон | StandartNews.com

Поп звездата пя над два часа с феновете си в зала "Скала"

Графа взриви пълната зала "Scala" в Лондон, където направи лайв специално за феновете си в Англия. Топ изпълнителят представи уникално шоу заедно с музикантите Мирослав Иванов и Росен Ватев, което според някои от посетилите е най-доброто парти в британската столица за 2015-а. Английската група "World Soul Fusion" му беше подгряваща и настрои хората за запомняща се вечер. Графа беше на сцената повече от час и половина, а екзалтираните фенове започнаха да пеят заедно с него още с началото на първата песен от програмата.

Певецът изпълни най-големите си хитове, а след всяко следващо парче публиката ставаше все по-емоционална и по-шумна. Концертът завърши с четири биса, след което залата бе взривена от аплодисменти. Клубните участия на Графа у нас продължават, като в момента изпълнителят се подготвя за концерта си на сцената на Терминал 1 на 10 октомври.
По същото време Мария Илиева омая Лос Анджелис. Тя беше гвоздеят на българската вечеринка в града и разчуства публиката с "Вървят ли двама", "Болката отляво", "Светът е за двама", "Обещай ми любов" и други златни български хитове. Преди нея пя и суперсвежата певица Веси Бонева, деца рецитираха стихчета на български. Нашенците се радваха във Фейсбук на добре организирания празник в зала "Аудиториум". Някои хора коментираха, че са били на други подобни партита, но това е било най-невероятното преживяване. Латиноси и афроамериканци, близки на някои от нашенците в Ел Ей, се грижели за скарата и въртели кюфтета и кебапчета със завидна вещина.

Всички искали да се снимат с Мария и в много от кадрите тя е до момичета в носии. Истински късметлия е обаче българският пилот от "Луфтханза" Марио Бакалов, който вози красавицата до Ел Ей и си направи няколко снимки с нея. Вчера Мария беше публикувала в "Инстаграм" кадър с него и написа: "Най-добрият пилот на света!". Мария и музикантите й останаха няколко дни в Града на ангелите и вчера се снимаха пред надписа "Холивуд".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай