40 метра сцена за Джаред Лето

40 метра сцена за Джаред Лето | StandartNews.com

Строежът на сцената на стадион "Академик", където на 6 юли ще избухне маратонът "София рокс", започна във вторник. Джаред Лето, фронтменът на "30 seconds to Mars", си е поръчал 10-метров "език", за да се слее с феновете, както и специално осветление. Съоръжението ще бъде с големина 40 метра, като общата площ се равнява на половин декар. Контейнери и шатри, тежащи близо 80 тона, ще послужат за строежа на фестивалното градче, което ще бъде озвучено от 12 топ колони и 30 суббаса - достатъчни да "взривят" с качествен и чист звук района около стадиона. Два огромни екрана ще предават всичко, което се случва на сцената, като осигурят перфектна видимост от всеки ъгъл на терена. Всичко това се прави и доставя от технически екип от Германия. Професионалистите са едни от най-добрите в концертния бизнес.

"Шоуто ще бъде зрелищно и по нищо няма да отстъпва на големите фестивали, които организираме в Европа и по света", сподели Карстен Вегнер.

В деня на големия купон вратите на стадиона се отварят още в 14 часа. С един билет феновете на рока ще могат да чуят и видят шест концерта, а по традиция децата до 10-годишна възраст влизат безплатно, казват организаторите от "Болкан ентертейнмънт". Билети на цена от 90 до 110 лева има все още в мрежата на Eventim.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай