Вторник,

2 хиляди дъждобрана за Джо Лин Търнър

От: Failed to load user -
2725
2 хиляди дъждобрана за Джо Лин Търнър
A
A
A

Кюстендилци се подсигуриха срещу дъжд за мегаконцерта на Джо Лин Търнър: "С Кюстендил в сърцето!" Шоуто на хардрок легендата е пред Драматичния театър в града днес, за когато синоптиците прогнозираха валежи. Феновете на вокалиста на "Рейнбоу" и "Дийп Пърпъл" обаче взеха спешни мерки срещу дъждовната прогноза.

Концертът на Джо Лин Търнър е по инициатива на кмета на Кюстендил и кандидат за нов мандат Петър Паунов, водач на листата на "Коалиция Кюстендил". От коалицията специално са доставили дъждобраните за всички фенове на рока, които ще се стекат на площада пред театъра в четвъртък вечерта. Концертът на американската хардрок звезда започва в 18 часа в четвъртък и е безплатен. Фолк-арт формация към читалище "Братство" с диригент Адела Харалампиева, Александра Борисова и група "Аналгин" ще подгряват участието на Джо Лин Търнър. Със слънце посрещна Кюстендил прочутия гост. Той отседна в най-новата придобивка на града - четиризвездния общински спа хотел "Кюстендил".

Домакините са изпълнили всички изисквания на култовия изпълнител за уютния му престой в града, за да остане наистина Кюстендил в сърцето му.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com