Twisted Sister искат кокосова вода, Within Temptation - вегетарианска кухня

Twisted Sister искат кокосова вода, Within Temptation - вегетарианска кухня | StandartNews.com

В петък стартира 10-ото юбилейно издание на Каварна рок фест, за който кмета Цонев казва, че е едно от децата му и се радва, че в годините вече е укрепнал като проява и носи радост на хилядите фенове на рока. Първи на сцената на стадион "Каликра" ще забият младите банди, спечелили тазгодишната битка, а в събота и в неделя рокаджиите ще се насладят на изпълнителите, които тази година идват в Каварна.

Хедлайнерите на първата вечер Twisted Sister са поръчали зад кулисите да имат осигурена текила, кокосова вода и италианска кухня, а колегите ил от Within Temptation, които са хедлайнери в неделната вечер, предпочитат вегетарианска храна и ром.

Естествено на рок купона ще има бира в изобилие и задължителното мезе към пивото - кебапчета и кюфтета ще разнасят аромати от скарите около стадиона. Наред с това домакините ще предложат още и българско вино и ракия и разбира се емблемата на родната кулинария шопска салата. Цонев си спомня, че сред най-необичайните искания в годините на феста било това на „Deep Purple", които пяха в Каварна през 2005 г. Бандата пожелала прясно издоено мляко и се наложило да се прибегне до услугите на стопанин от Българево, който гледал стадо крави.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай