17 000 на Слави и "Ку-ку бенд"

17 000 на Слави и "Ку-ку бенд" | StandartNews.com

Дългият и компания пеят най-малко три часа

"Арена Армеец" ще бъде подложена на изпитание тази вечер - цели 17 000 зрители ще бъдат допуснати в залата на концерта на Слави и "Ку-ку бенд". Вратите за феновете ще бъдат отворени още от 18 ч, а официалният час за юбилейния концерт, в който ще гостуват всички най-важни певци и музиканти, които са били част от най-влиятелната група в шоубизнеса, е 20 ч. В залата са забранени флакони под налягане, както и предмети с дължина над 60 сантиметра.

Деца, които нямат навършени 7 г., могат да влязат безплатно с копие от удостоверението за раждане на детето, но без да заемат място, уточняват организаторите. Въпреки това на официалната страница на "Шоуто на Слави" предупредиха, че не препоръчват на родителите да водят малчуганите заради страховитата навалица, която се очаква, както и високите децибели.

"Концертът ще продължи до късно", пише още на сайта, а феновете подозират, че шоуто ще е най-малко три часа, тъй като Дългият и компания имат десетки хитове от повече от две десетилетия. Билетите бяха пуснати през януари и се продадоха само за няколко дни. От няколко месеца единственият вариант за пропуск е черната борса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай