Целта на ГЕРБ – 20 областни града

В Пловдив излизаме с нов кандидат, което е сигнал за промяна в града, каза Тома Биков

Целта на ГЕРБ – 20 областни града | StandartNews.com

Ще имаме около 20 областни града. Тази прогноза за ГЕРБ на местните избори направи депутатът от управляващата партия Тома Биков в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3.

ВИЖ ОЩЕ: Цветанов сипа катран в изборите на ГЕРБ

В Пловдив излизаме с нов кандидат, което е сигнал за промяна в града. Включително Славчо Атанасов спечели като общ член на ГЕРБ и ВМРО, коментира Биков. Според него не трябва да се подценява нито един град. Няма спечелени избори в момента. Във всеки град може да загубим изборите, ако не положим съответните усилия. Не е казано, че ще спечелим. На тази база бих казал, че ще имаме около 20 областни града. Ако трябва да говорим за отлив - в много градове кметовете на ГЕРБ управляват 2 или 3-ти мандат. Тези кметове си знаят дали се усеща тежест. Смятам, че ще бъде препотвърдена подкрепата, заяви депутатът.

Кандидатите ни традиционно се излъчват по един и същи начин. Има номинации в местни структури, които се одобряват в комисия и от премиера Борисов. ГЕРБ и Бойко Борисов усещат много добре динамиката на времето и промените. Промяната е нещо, което прави партията силна. Ние се променяме от своето създаване, нямаме статичен период, категоричен беше Биков.

Фандъкова превъзхожда Мая Манолова с това, че може явно да покаже какво е направила, включително и с нейните грешки, които са неизбежни. По нейно време София се развива с едни много добри темпове. Нищо, което е направила, не е влошило ситуацията. Тези, които бяха големите критици сега са кандидати за кметове. Фандъкова има сериозен опит като кмет и проблемите, които имаше преди 10 години са до голяма степен решени. Сега има нови пречки, които предстоят да бъде решени, заключи Биков.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай