Манолова говори за надпартийни пристрастия

Днес София показа, че иска промяна. Промяната е възможна, промяната е близо, каза тя

Манолова говори за надпартийни пристрастия | StandartNews.com

„Днес София показа, че иска промяна. Промяната е възможна, промяната е близо“, заяви Мая Манолова – независим кандидат за кмет на София, подкрепена от БСП, която отива на балотаж срещу Йорданка Фандъкова.

„Трябва ни воля още една седмица, в която гражданите да покажем, че можем да се обединим, да бъдем солидарни помежду си, че можем да бъдем над партийните си пристрастия, когато се борим за промяната в София и за по-добър живот на всички. Резултатът, който показахме днес, означава, че можем да спрем корупцията. Можем да спрем еднопартийния монопол над съдбата на хората. можем да спрем мръсния въздух във властта и на улицата. Нужни са силите на всички, за да се справим с лъжата, кражбите и силовата власт“, каза Манолова.

„София няма нужда от усмихнато лице, параван, зад което се крие всичко това. Гражданите искат личности, които могат да носят персонална отговорност. Пробивът е направен, направиха го гражданите“. Осъзнавам отговорността, каза кандидат-кметът.

Според нея предстои да изберем между диктата и демокрацията: „Изборът е свещено право, използвайте го. София означава мъдрост“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай