Известни личности и успели русенци подкрепят Диана Иванова

Страницата във Фейсбук на кандидата за кмет от ГЕРБ се изпълни с позитивни послания

Известни личности и успели русенци подкрепят Диана Иванова | StandartNews.com

Десетки успели русенци и известни личности подкрепят Диана Иванова за кмет на Русе. През последните дни страницата във Фейсбук на кандидата за кмет, издигнат от ПП ГЕРБ, се изпълни с позитивни послания.

„Здравейте, казвам се Александър Сано. Мой учител в Русе беще Диана Иванова. Дължа й много. И сега за първи път в живота си заставам зад политическа кауза, защото искрено вярвам, че това е правилният кмет за града. Диана Иванова е моят кмет, вярвам и вашият!“, заяви известният актьор и режисьор Александър Сано, който е живял 12 години в Русе.

Сестрите Мирела и Пресияна Димитрови също застанаха зад кандидатурата на Диана Иванова. Те записаха специално обръщение, в което казват, че Русе става все по-красив.

Волейболната легенда Любо Ганев заяви: „Като човек, роден и израснал в Русе, подкрепям Диана Иванова, защото знам, че тя ще продължи всичко, което беше направено в този град и специално за спорта в Русе“.

„През последните години направихме много за спорта в Русе, много неща се подобриха. Убеден съм, че Диана Иванова е човекът, който ще работи още по-мащабно и с още по-големи успехи“, заяви министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

„Подкрепям Диана Иванова, защото тя е бъдещето за спорта в Русе“, каза легендарната лекоатлетка Анелия Нунева. „Това е моят кмет!“, заяви и русенският футболист и дългогодишен капитан на ФК „Дунав“ Диян Димов.

Подкрепата си от Русе за Диана подчерта и евродепутатът Андрей Новаков, който каза, че европейските фондове променят българските общини с всеки изминал ден.

Любен Дилов – син сподели, че една от причините да обожава Русе е, защото е прекрасен град и се намира на Дунава. „Важно е какво чувство имаме към хората, които олицетворяват нашето общинско самоуправление“, допълни той и призова да гласуваме за Диана Иванова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай