ГЕРБ-Видин представи листата си за съветници

Силни сме, защото сме част от силен отбор, каза кандидатът за кмет на община Видин Огнян Ценков

ГЕРБ-Видин представи листата си за съветници | StandartNews.com

Силни сме, защото сме част от силен отбор. Влязохме в предизборната кампания за Местни избори 2019 мотивирани, обединени и уверени в общата ни сила. През изминалите 4 години работихме много, изправихме се пред много предизвикателства, свършихме много работа. Някъде сгрешихме. Останаха много недовършени неща. Но бяхме отговорни, не се огънахме в нито един момент, не отстъпихме пред нито една трудност. Всяко населено място, всеки отделен човек са важни за нас. Днес гледаме нашите съграждани достойно в очите. Това каза кандидатът за кмет на община Видин Огнян Ценков при представяне на листата на партията за общински съветници и кандидатите за кметове на населени места.

„ПП ГЕРБ има кандидати за кметове във всички населени места в община Видин“, отбеляза Огнян Ценков, който се бори за втори кметски мандат. Ценков бе убеден, че кандидатите на ПП ГЕРБ за кметове на кметства ще получат доверието на хората. Той акцентира на необходимостта в общинския съвет да влязат честни, достойни и открити хора - експерти, общественици, професионалисти. Хора, които мога да обещаят само работа за Видин. „Стабилизирахме финансово Общината, върнахме милиони левове. Сега нашите опоненти правят предизборна кампания, опитвайки се не просто да омаловажат това постижение, но дори да манипулират хората с неверни и изопачени данни. Днес всички кандидати представят лъскави програми,  написани от специалисти. Нашите съграждани не очакват от местната власт красива опаковка. Те искат децата им да получат добро образование, да имат облагородени квартали, места за отдих и игра. Искат добри възможности за спортуване, достойна работа, сигурност, чиста околна среда. Ние сме готови да продължим да работим. Във всяка сфера имаме конкретни предложения – реални и изпълними“, уточни Огнян Ценков. „Отчитаме направеното.  Изпълнили ангажиментите, които поехме преди 4 години“, категоричен бе кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков.

 Ценков, кандидатите на партията за общински съветници и кметове на населени места бяха подкрепени от стотици членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ. „Изразявам своята силна и убедена подкрепа към Огнян Ценков и целия наш отбор от победители. Със силната подкрепа на държавата, със силната подкрепа на ПП ГЕРБ и с общата работа на целия ни екип  да продължим да развиваме Видин. Вървим в правилната посока и сме длъжни в името на нашите деца, на младите хора, които ни повярваха и са част от нашата листа,  да продължим“,  каза областният управител Албена Георгиева.  Тя изрази своята увереност, че силният отбор на ГЕРБ – Видин тръгва към поредната победа, и не в името на властта: „а в името на нашия прекрасен град, на децата ни, на бъдещето на Видин“, каза още Георгиева. 

Събитието завърши с великолепен концерт на самодейци от видински читалища – „живите човешки съкровища“, с които община Видин се гордее.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай